Vol-Ledig Zijn

 

 

 

De illusie van afgescheidenheid

In het westerse denken is de scheiding van geest en lichaam diep geworteld maar langzaam begint er een beweging te komen in het onderzoeken van oorzaak-en-gevolg relaties. Vanuit een energetisch perspectief is alles met elkaar in verbinding 

alles is energie

Alles om ons heen werkt op energie; je werkt met energie en je produceert energie. Het kan vele vormen aannemen; hitte, licht, geluid en elektriciteit. Maar het kan zich ook uiten als gedachten, informatie of intentie. We zien het woord energie terug als we spreken over bijv. de calorieën in ons lichaam.

Energie voelen

We kunnen energie ook voelen in de trant van een energiek mens of iemand die veel energie uitstraalt. Je kunt je energiek gaan voelen als je bij die persoon in de buurt bent. Heb je je wel eens leeg gevoeld na met iemand gepraat te hebben? Er is een voortdurende uitwisseling waar we ons niet altijd bewust van zijn.

Vitale levenskracht

In het oosten omschrijven ze deze energie als Chi of Ki en bestaat uit vibratie (golven), een intensiteit of kracht. Het is de vitale levenskracht. Je straalt energie uit en je ontvangt energie van verschillende frequenties en kracht en deze energie bevat informatie. 

Hoe ervaar jij jouw energie?

 Onwetendheid veroorzaakt angst 

 

 

Wat kun je verwachten

Vol-ledig zijn is een jaarprogramma van 8 bijeenkomsten voor, door en met vrouwen en de kracht van de vrouwelijke energie.  We werken met  het vrouwelijke én het mannelijke deel in onszelf, zodat een harmonieus en evenwichtig gevoel in onszelf ontstaat van liefdevolle zachtheid  en van krachtig ZIJN.

Onwetendheid is een van de oorzaken van angst. We zullen aandacht schenken aan en informatie geven over de dimensionale wereld; een wereld voorbij dit aardse leven. Een wereld voorbij tijd en ruimte is een dynamische wereld. Ook eerdere levens kunnen blokkades en belemmeringen in het hier en nu teweegbrengen. Angst en pijn die veelal in het onderbewuste is opgeslagen. 

We maken gebruik van meditaties rituelen, stilte, creativiteit en er zal gewerkt worden in een ‘open space‘. Dat betekent dat we een beperkt programma hebben en we gaan werken met dat wat zich aandient, wat zich in het hier en nu wil ontvouwen.

Daarbij wordt de kracht en de energie van de groep ingezet om een veld van hoge energie te houden, zodat er optimale omstandigheden gecreëerd worden om te helen. Met liefdevolle aandacht aanwezig zijn bij de ander, zonder onszelf te verliezen. Je helpt de ander door vooral heel goed voor jezelf te zorgen.Je kunt er pas voor een ander zijn als je ook goed voor jezelf zorgt.

Er zal onder andere gewerkt worden met de energie van Maria Magdalena, op basis van mijn eigen ervaringen en kennis uit de literatuur. Het heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om deze vrouwencirkel te starten.  Het delen van mijn ervaringen, opgedaan tijdens ayahuasca ceremonies en de inzichten die ik kreeg, kunnen een inspiratiebron zijn om in een veilige omgeving met elkaar te delen.

De vrouwencirkel is voor jezelf, voor elkaar en voor het grotere geheel (het collectieve veld). Met elkaar een liefdevolle energie neerzetten zodat we samen een hoger trillingsniveau creëren. Dit zorgt er voor dat we op een hoger niveau kunnen delen en helen en putten uit een bron van liefde.

Wat levert het je op

Ieder mens is anders, voelt anders, denkt anders, ervaart anders en draagt een eigen geschiedenis én wijsheid met zich mee. Een ieder loopt haar eigen proces. Ik hou het daarom bij algemene resultaten die ik uit ervaring met het werken met mensen heb gezien. Ik nodig je uit om naar de reviews te kijken onderaan de pagina’s.

 

  1. Je word je bewust van ‘ZIJN’ en dat jij de allerbelangrijkste persoon bent en ZELFLIEFDE waard bent.
  2. Onze innerlijke wereld is een fascinerende wereld waarbij jij jezelf, zonder oordeel of veroordeling kunt voelen en ervaren. 
  3. Contact kunnen maken met datgene wat zich in jou lichaam aandient. Door in stilte te luisteren en focus, leer je scherper gewaar te zijn, bij je gevoel te blijven, er contact mee te maken en er vragen aan te stellen. ‘Wat wil het mij nu op dit moment vertellen.’ De antwoorden zijn in jezelf te vinden.
  4. Je kunt in overgave ZIJN met dat wat er is, hier en nu.
  5. Je legt niet meer de autoriteit buiten jezelf maar voelt deze in jezelf en ervaart de rijkdom daarvan.
  6. Onderscheid kunnen maken wat mogelijk van jou, en wat van de ander is.
  7. In je grootsheid gaan staan; in het licht met liefdevolle aandacht voor jezelf en de mensen om je heen.
  8. Je ervaart dat samen delen van ervaringen, je kwetsbaar openstellen en voelen dat je veilig bent, helend  en verrijkend is.
  9. Je kunt het zelf maar je hoeft het niet alleen te doen en dat brengt een onafhankelijkheidsgevoel in je teweeg. 
Aanmelden

Deze vrouwencirkel is niet voor iedereen. Deze is voor vrouwen die al meer gedaan hebben met persoonlijke ontwikkeling en het pad bewandelen van bewustzijn. Die enige ervaring hebben met spiritualiteit en gelooft dat haar ziel meerdere levens heeft gehad en telkens opnieuw reïncarneert.  

Wil jij ZIJN wie jij bent in een veld dat groter is dan dit aardse leven en dat samen met anderen wilt ontdekken. Jij nieuwsgierig bent en in overgave kunt Zijn bij dat wat er komt en zich aandient? 

Dan ga ik graag met jou en de groep op ontdekkingstocht naar bewust ZIJN in een sfeer waar tijd en ruimte niet bestaat.

Heb je nog vragen of wil je aanmelden voor een intake?

 

WAT ZEGGEN ANDEREN

Coachen is niet alleen begeleiden.
Coachen is je verbinden met de Ware Aard van ieder mens.

Online Verbinding

 

Innerlijke Rijkdom

 

Rianne van den Heuvel
Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef