Blogs

Bron van levenswijsheid 

ZIJN wie je bent

ZIJN wie je bent

In okt/nov 2014 was ik in de Sinaï woestijn van Egypte waar we met een kleine groep 12 dagen door de woestijn trokken met Bedoeïenen en kamelen. Op de foto zie je Hachied, hij kende de woestijn op zijn duimpje. Vanaf het eerste moment voelde ik een diepe verbondenheid met hem.

Lees meer
Licht op je schaduw

Licht op je schaduw

Uit de verhalen van mijn moeder kwam ik te weten dat ik een ondernemend en onderzoekend kind was. Als ik de kans kreeg ging ik erop uit. Op een onbewaakt moment zag ik als 3-jarige de kans schoon om de houten deksel van de poepdoos te halen en erop te klimmen. Mijn moeder hoorde mij schreeuwen: “mama, mama”.

Lees meer
Het steeltje rood, het bloemetje groen

Het steeltje rood, het bloemetje groen

Vedic Art is een techniek die de creativiteit (weer) laat stromen. Ervan uitgaande dat alles in ons al aanwezig is. Net zoals een zaadje weet dat het een plant of boom gaat worden. Het brengt een diep innerlijk proces op gang, zonder woorden maar op het doek een taal met kleur, materiaal en vorm. Zeventien principes met de daarbij behorende teksten dienen als inspiratiebron. Graag deel ik een ervaring met jullie.

Lees meer

WAT ZEGGEN ANDEREN

‘Coachen is niet alleen begeleiden. Coachen is je verbinden met de Ware Aard van ieder mens.’

 

Online Verbinding

 

Innerlijke Rijkdom

 

Rianne van den Heuvel
Cruijgenstraat 18
5469 BT Erp